voorzijde pand
Over Ons

Waarom Siroen Vlees?

Siroen Vlees B.V. is ontstaan in Millingen a/d Rijn waar vader Siroen een slagerij had. Zoon Ronald trad graag in zijn voetsporen en besloot begin jaren 90 de specialistische 4 jarige dagopleiding aan de Slagers Vak Opleiding te Utrecht te volgen.

Omdat reeds toen al een flink aantal restaurants slagerij Siroen al wisten te vinden besloot Ronald de weg in te slaan om enkel Horeca te gaan beleveren. Al snel werd de slagerij in Millingen a/d Rijn te klein en werd er omgekeken naar een grotere locatie. Die werd gevonden in Grave. Door de ligging van dit vestingstadje ontstond er naast de leveringen in Nijmegen en omgeving een brede klantenkring in Noord-Brabant en Noord-Limburg.

Ook Grave werd te klein en via een bevriende slager uit de Ooijpolder kwam Ronald uit in het plaatsje Leuth, terug in het gebied waar het allemaal is begonnen. Na enkele jaren verder groeien zou er in Leuth een bedrijventerrein worden aangelegd waar Siroen Vlees b.v. als één van de eerste bedrijven op reageerde. Echter de gemeentelijke bureaucratie kon de verdere groei van Siroen Vlees b.v. niet bijhouden zodat er voor tijdelijke huisvesting werd gekozen in Ressen. Hier kwam op dat moment het slachthuis van de fa. Hilckmann vrij die op zijn beurt naar het slachthuis in Nijmegen verhuisde.

Deze plek tussen Arnhem en Nijmegen beviel uitstekend. Temidden van dit verzorgingsgebied werden de vleugels uitgeslagen naar de Achterhoek, waar ook tal van restaurants open stonden voor kwaliteit en service van Siroen Vlees b.v.

Omdat het gebied tussen de twee grote steden zo goed beviel is besloten niet meer terug te keren naar de Ooijpolder maar werd een flink stuk grond gekocht op bedrijventerrein De Aam te Elst, Gemeente Over-Betuwe. Op 1 april 2003, precies 9 jaar na de oprichting van Siroen Vlees B.V. ging de eerste spade de grond in. Op 1 januari 2004 werd het pand officieel in gebruik genomen.

Neem contact op